en vecka minus!

men nya tag till nästa! nog om det!

Josua e totalt bångstyrig här vid datorn, irriterad för att han inte får gnaga sladdar och trycka av strömbrytaren till datorerna eller att leka med nagelklippen, Dumma dumma mamma... haha, men det kan han gott tycka  ;-) viljestarka lille pojk! nu har jag äntligen börjat bli vän med vågen :-D från 69 kg till dagens 65,9 kg, BMI på 24,5 trots alldeles förmycket tuttar, haha

jaha det var det det! puss o kram Suva-barn!

klockan är 18:24 Piiiip

på VC satt jag med i tele-Q, var med på på en liten läkarundersökning, och nu ringer mamma så C U later

dagen på VC

Idag var min 4:de dag på Vc, den började med att jag skulle visa en ssk-studerande runt och "installera" henne på bygget(för vem är väl mer lämpad för det än jag?). jag har "provsuttit" en undersökningsstol i en timme(efter att noga spritat den) och läst om hypertoni, hypotoni och blodtrycksundersökning.
det har hänt mer idag, men det är väl lika bra att posta detta inlägg innan internet skiter sig igen!!

dagens ord: Analkanal-(rumpspringan)

Kära små barn!





fredag den dagen..

det var inte länge jag kunde stå emot alla baskilusker på VC, gissa vilken av den jag gifte mig med på tisdag eftermidddag vid tre? va, vet du inte det? jo men gissa bara en gång!   sa du värsta förkylningen?? nä, nog för att det hade kunnat vara rätt, men det är något mer säsongsbetonat! nu tror jag att du är det på spåret, ja du har så rätt, Vinterkräket och jag har blivit närgångna med varann.. idag sitter jag upp och mår betydligt bättre... ja, så mycket mer var det väl inte tal om nu, jo jag har bokat in en ny tid till tatuering den 21 april! jisses va jag längtar!!!

nähä, nu måste jag få ungarna att lugna ner sig tre ton, bye love 

Praktik på alvesta vårdcentral

Missade bussen(läste fel på tidtabellen), Linus fick köra mig istället...  kom dock till vårdcentralen i tid, haha... bytte om till arbetskläder, har skakat hand med alla (hur många som helst!) men kommer bara ihåg namnen på fem... tog ett venprov på en patient(som en vänsterhänt) haha ska se om jag lyckas göra det på de högerhäntas vis i morgon... jaja, nu ska jag och min efterhängsna vän Migränen göra varann sällskap så vi kan ta farväl tills den nya praktikdagen börjar, för vem vill väl ha en svartsjuk Migrän som tävlar med patienter och handledare om din uppmärksamhet??

ha de

Någorlunda färska bilder på barnen...och benet

Dennis med galet långt hår(nu för tiden är han klippt...
JohannesLukasJosua
Tatueringen på vaden(det senaste tillskottet)

Vad menar hon med att jag inte skriver här tillräckligt ofta? ;-)

ja, för det kan väl ändå inte stämma!
då börjar jag väl då:

Hej kära dagbok(nån gång varannan, var tredje månadbok... om jag ska vara ärlig)
idag har jag inte ätit frukost....igen... jag har lämnat barnen på dagis, gått elrundan med Josua. suttit vid datan, jag vill ha min telefon nu jag vill inte vänta på den tills i eftermiddag...
hmmm, undra vad jag ska göra för mat, jag e döhungrig, o jag vill ha fikavän hos mig nu för jag vill inte dricka kaffe själv! ska vi måla lite?? ja, vad ska jag hitta på till min söta Lenn?? jag har ingen aning!

så min änglapängla, nu har jag uppdaterat!!! ny uppdatering on 3-4 månader??? hahha pusspuss annie!