denna dag har redan blivit ruinerad

vaknade glad.. linus matade barnen, jag matade lukas... ute med hunden LÄÄÄÄÄNGE, inget ville hon göra...fortsätter sen ska baka bullar nu... hoppas att dom inte blir lika vid brända som mitt humör var...

malen uppe ur akvariet

häromdagen dog våran sista mal.. den var rätt så gammal, följde med huset när linus köpte det, och redan då var den STOOOOR typ 25-30 centimeter, sen har linus haft den i ungefär tio år till. sista tiden har den bott ihop med ganska stora(20 cm och förjämnan hungriga) guldfiskar, och nån liten platt fisk(som överlevt zebraciklider, absolut inga snälla fiskar), hur som helst så var det bara ett skelett kvar, och jag skrek till när jag sen så den i soptunnan ute. hur hispig är jag egentligen?? nu återstår bara att städa ur akvariet ordentligt, sätta i pumpen och kanske skaffa en ny mal, men det e inget jag kan göra själv med barnen hemma åtminstone.
sen idag har hunden ätit upp en ny disktrasa (igår en disksvamp), pinkat på filten, åhhh ibland blir jag galen på henne!!!!! längtar verkligen till att hon blir stor. och sen kan man inte vara arg på henne när hon kommer och lägger sitt huvud (med för det mesta vatten/mat drypande skägg) i mitt knä och vill gosa.. blöt blir man, men hon kan ju inte hjälpa att hon e skäggiga damen som äter med hala ansiktet heller ;)
sen får jag väl se vad denna dagen har att erbjuda...

ha en bra dag! 

Mysigaste ungar

ja, med andra ord lukas, johannes och dennis! kommer i i karavan till sovrummet släpandes på kuddar och favoritgosedjuren, bara för att gosa innan de ska gå upp, efter fem minuters gos och småprat, går jag upp och tittar lite i kakboken, shackrutor får det bli(har lovat dennis att baka, nytt intresse han har). om den minsta sak han ber om, så säger han efteråt; "åh tack snälla söta mamma, nu blir jag jätteglad när du hjälper mig!" och så har han sagt om allt jag har gjort idag. Johannes har skytteltrafik med diverse skräp till soporna, vill han byta blöja säger han "blöja, tack!". Lukas är helt imponerad av alla familjens medlemmar, tessie är en favorit, hon är mjuk, lagom hög att krypa upp på, och för att inte tala om svansen, den är mysig värre att tugga på(stackars tessie, lukas har faktiskt tänder och det gör riktigt ont när han biter till!!!), men lukas brukar "tappa" mat till henne så hon står ut. ja, tessie är faktiskt riktigt duktig med barnen trots att hon bara är valp och barnen inte alltid är så jätteförsiktiga.
jag börjar äntligen acceptera det faktum att jag aldrig mer kommer att få fler barn, inte ens om tio, femton år!  nu kan jag se nyfödingar utan att själv vilja ha en, tänker bara på mina egna sötnosar, och konstaterar att jag har allt jag kan drömma om.

strax till källaren

nu hade jag ju skrivit så långt och fint, åsså försvinner skiten!!! FAAN vad jag hatar sånt...
men jag skrev om bvc agneta(remiss till lukas huvud), värkatbletterna som ger mig magsår igen, ute med hunden och lukas i trädgården igår(fotade), min pappa ringde, telefonterror med linus, sen kommer jag inte ihåg mer!
nu ska jag äta och sen källaren...

Tessie och jag i trädgården

Tessie och jag i trädgården

Lukas

Lukas

Hannes och Dennis

Hannes och Dennis

kaaallt här hemma, burr

så jag hittade hit idag igen detta verkar lovande!

frukosten idag; johannes sitter och äter med skaftet på skeden, dennis spyr i tallriken för att han satte i halsen, efter EN sked med mat! ger maten till hunden , ny mat till dennis, denna gången utan flingor! då e han "mätt" , jag höll inte med och han gav upp den iden!
sen duscha barnen, rev ner borste, så den ligger nu i duchen i två delar... varit ute med hunden ett otal gånger, hur i jössenamn kan man vara SÅÅ kissnödig helatiden?
hemma och försökte bli av med migränen, koffein, mat alvedon, dricka, vila jaallt! funkade inte, så jag avbokade tiden till optikern... ca 10 min efter det flydde migränen sin kos! vet inte om jag ska bli störd eller glad, jag väljer nog glad

konstigt nog känns det inte som om det kommer sluta här... får väl se vad som händer

ska gömma mig i mååonååken nu(morgonrocken), den och jag e liksom ett! ;)

tessie är lika vreden som jag känner mig

tessie är lika vreden som jag känner mig

första dan idag

ja, nu ville jag med prova på vad detta är... hade en blogg nånstans innan men den har jag slarvat bort, woups!!
barnen har varit konstant vansinniga sen dom kom hem fråm dagis, lukas har varit upprörd hela dan hemma med mig med, mer tänder på G kanske...
jag har varit "sjuktrött" fast utan sjuk-delen, gääääsp.

jag fick hem mina knappar jag hade beställt idag, dom blev jättefina! ska nog beställa fler knappar där...
jag har varit vägbeskrivare med! jag som vägbeskrivare, PHAHAHAHA, det e nåt som inte stämmer, handlat lotion på ica till kidsen, promenerat, glömt ta värktabletterna(smartskaft traktordäck!!) sen har jag inte gjort så himmlans mycket mer idag

sov sött, inte blött