åååh, va drygt det e och vänta!

såhär är det: jag väntar på att massor med saker ska inträffa, och det orkar inte jag idag... jag har totalt inget tålamod kvar till såna saker!
så nu tänkte jag strukturera upp dagen idag i alla fall, då börjar jag..
*klä på mig
*gå till brevlådan
*ner till tvättstugan och städa av lite
*kolla runt i källarkorridoren
*gå upp igen
*gå ner till källaren för jag har säkert glömt nåt där
*upp igen
*titta lite på hemtentan
*mat med barnen och linus, om de orkar med det....
*nu e jag trött och tänker inte göra mer idag!

pyssel med barnen...

joho, för det e vad jag har sysselsatt mig med idag! I hela två timmar satt vi och målade med glitterlim på utskrivna målarbilder! så nu väntar jag på att de ska torka till så att jag kan sätta in de i en ram, och vips så har barnen fina tavlor på bland annat Blixten och Bärgarn.

nu är äntligen har vi städat ut magsjukan! Den har vi bytt ut mot en sprillans ny dunderförkylning med tillhörande öroninflamation! du får en gissning på vem som blivit drabbad... - nähä du, där hade du fel! det rätta svaret är ALLA!
En ynka dag på dagis tog det för barnen att dra hem den skiten med!

Var hos barnmorskan idag med, 3 hela kilo har jag gått upp på dessa 28 veckor, det blir intressant hur mycket jag kommer att lägga på mig tills allt är färdigbakt?
matpaus...
nu e jag färdig äten, tack Annie och Robban för pizzan! och jag e färdig duschad, nu luktar jag prinsessa(om jag hade nåt luktsinne kvar...) nästa anhalt tvätten, den ska jag vika ihop och gömma undan på sina respektive ställen!

puss o kram mina små barn!

Magsjukan härjar i huset!

ja, så vad du än vill hitta på idag: -KOM INTE HIT!
Lukas spydde igår kväll ner hela sig och sängen, myspys värre! och våra grannar fick bråttom hem till sig.
imorse var jag en stor optimist och trodde att han hade blivit firsk, så jag började städa klippa håret på barnen, då nyklippta(och nyduschade) lukas plötsligt spydde ner bokstavligt HELA köket, bord, golv, kökssoffa och återigen hela sig själv... nu vet jag en som iinte får nya kläder på sig idag. herregud så mycket tvätt!
nu har jag sanerat soffan med mögelbort, mmm, inget går väl upp mot doften av.. KLOR! bläk, jag håller verkligen på att spy själv!

på återskrivande!