Hemska drömmar!

i förrgår natt drömde jag att Josua dog i mina armar och i natt drömde jag att Johannes dog utan någon anledning men även då i mina armar. fy vad otäckt, att någon av barnen dör är min största fasa här i livet!!! vill inte sova i natt!!
har fikat med Annie och städat lite, men hoppas orka dammsuga med utan brottningsmatch med slangen, haha..
nu kom min kära halva hem så jag vill prata lite med honom nu
puss

Go´morgon världen!

eller tycker jag det?? lite över 5 på lördagsmorgonen är lite väl tidigt att väcka halva huset! Vaknade med en liten Johannes i min säng, kramp i min tumme efter att jag ha jagat giftiga smuggelormar och hållt runt halsen på den för att inte bli biten(hårt!), Dennis hittades i Lukas säng för han hade blivit rädd i natt. Så snälla "ghosts" skräm inte barnen har jag tydligt för mig att jag sa till om! nu är jag trött och irriterad, tackolov är barnen snälla! lavyaall!

Mina jag och Mirelles betraktelser

nu tar vi det från dagens början!
planerad avresa till Danmark och Erotikmässan 10:00, barnvakt Rita! Men Rita behagade ej dyka upp, inget svar på telefon, eller från hennes lägenhet(tre trappor upp!!!!) I ett sista desperat försök(på Mirelles befallning) ringde Linus till Amanda, som turligt nog räddade resan och sällskapets humör för dagen! klockan 16:00 blev den nya avresetiden!

Klockan 16:20 kom Amanda och Bengt, och efter instruktioner om barn och TV så kom vi iväg! Here we come Denmark!
17:02 lämnade vi Slottet och hann hela vägen till oljeshejkerna, då vi kom på att den rediga ölen hade stannat hemma! SHIT! tillbaka till Mirelles Kyrka och Palle rusade(!) efter ölen, så nu kan vi bege oss...

Mirelle och jag disskuterade tamponger och erbjöd gossarna där fram att prova, men de bara skakade på skållarna., efter öl, sång, kissepauser på åkrar(med tistel på mirelles ben) och tappra försök till kartläsning(för varför skulle vi ta Palles bil med GPS, när Linus hade pimpat vår med rosor, handklovar och picknickmatta??). Vilsekörningen i Köpenhamn kostade inget förutom skratt, konstig engelska, mängder med vägbeskrivningar, tre timmar av kvällen, spökkillen med smirnoff, körning på fel fil mm...

ankomsten till Valby hallen 21:30. YES vi hittade dit, och det var värt resan! dragshow, mekaniskhästridning, ålning i catsuit, treparts olje massage, strippshower, med nackspärr som resultat! sammanfattning SKITSKOJ!