uttråkad!!! och saknar familjen :(

jaha, nu så sitter jag här på sjukhuset och vet inte riktigt var jag ska ta vägen... längtar bara efter att linus ska komma och hälsa på mig snart, och komma med min esucos...  nu har jag varit här sen i fredags, och e så stressad över att jag missar så mycket av praktiken(och det e ju säkert jättebra, för jag blir ju inte mer illamående då va??). imorgon skulle jag ha förljt med sjuksköterskan, men det ser inte ut som om jag kommer hem tills dess.
vi får väl se hur det blir med allt... nähä nu måste jag ta o dricka lite...

bye så länge

"måndag hela jävla dan"

ja, så kan man ju också börja dagen med att säga, hehe... men men det var inte jag som sa det, tur det! :)
så har jag avverkat ännu en dag av praktiktiden, inte för att jag känner mig alltför mycket som en praktikant men ändå! men fy va trött man blir, var tvungen att dricka kaffe*hatar* för att kunna hålla ögonen öppna tills att jag hade slutat, inte för koffein=pigg, utan mer "det smakar gammalt askfat, så om jag dricker så kan jag inte somna för att jag blir tvungen att aktivt försöka svälja bläket".
när jag väl kom hem så satt vi och åt en svängom, men även då ville ögonen inte alls vara öppna.... vilade en liten stund, men då kände jag hur ont i hela kroppen jag hade, nu sitter jag här för att vänta ut tiden tills att jag ska ta ut tessie för sista gången idag, så jag kan lägga mig ner, sova för att sedan imorgon bli obärmhärtigt väckt av den sabla väckarklockan ;)

Sen har jag fått veta att jag kommer att få bli igångsatt denna gången med! så nu kan vi planera lite!!!!!!


pussokram alla ängelpänglar