gravid+drömmar=såååå stört!

nattens dröm:
Hela klassen skulle göra ett studiebesök och se på hur obduktioner går till... vi började med att vi gick in till en avliden tant... det första de skulle göra var att dödförklara henne.... Och hur går man då till väga, jo, genom att ta tag om axlarna på henne och föra upp dem mot huvudet, för att sen skaka om henne ordentligt och halvskrikande fråga henne -"lever du?". eftersom hon inte svarade så var hon nog död! därefter tog obducenten och skar upp henne och gav var och en i klassen en inälva att ta med sig hem för att öva på(????). jag fick magsäcken(grön)..
den avlidne nummer två vi var inne hos var i själva verket en docka med löstagbara kroppsdelar i plast, som obducenten började skära i, det kan ju vara bra att göra! Vi måste ju ta reda på vad han dog av!
den avlidne nummer tre, var i själva verket en plansch på rulle som obducenten drog ut, huvudet på den avlidne var i tecknad genomskärning, och när man tittade på bålen på denne så såg man atlanten, några länder och en blåval... vi fick alla förmånen att beställa en sådan "avliden" till rabbaterat pris, en sån chans kunde vi väl inte tacka nej till!!
allt detta utspelade sig på en blandning av dagis och varuhus..

hmmm, var kommer alla dumma drömmar ifrån???

Go'natt och dröm... hmmm... sött?????

städa och jobba, men var tog skolan vägen??

fredag är det idag... skoltid men ändå inte, jag sitter ju hemma, har precis betalat räkningarna, och nu ska jag iväg och städa inför helgen! lyssnar på lasse tennander och blir loj...
ikväll ska jag jobba igen, och igår var jobbet inte så farligt som jag hade inbillat mig under en hel dag, stackars mirelle, annie och linus som var tvungna och sitta i närheten av mig! ska inte vara så ilsk idag i alla fall

Dagens problem:
* vill inte städa golven(lukas har grisat..)
* jätte kissnödig, hmmm vad gör man åt det???
* dum visdomstand som växer åt fel håll, blir jag mindre smart om jag drar ut den tro?
* nää, nu måste jag verkligen hitta till toan innan jag blir tokig!

Dagens Promise: JAG SKA VARA SNÄLL IDAG!

pussikram alla ni som finns

orka mer nu eller?

nääe, nu ska jag klaga av mig lite mer! Här kommer en lista till min klagomur:
* kräkas
* foglossning
* huvudvärk
* äh, orka skriva mer sånt!

jag är ju faktiskt omgiven av mina favorit pojkar*glad*
nä, nu e jag genast mycket gladare!

Vår lilla Josua <3

  Vår lilla Josua <3  


Längtar efter dig!

så mycket att göra!

      

tänk om nästa vecka äntligen kunde vara över! så många arbeten att lämna in, praktik att ta igen, plus jobba på det! hur ska jag hinna med allt? Förutom detta så ska jag hinna med skolan, boka tid till BVC och gå dit, Boka tid till tandläkaren, gå på MVC besök. Sen har jag ju naturligtvis även de vanliga sysslorna hemma med; barnen, dagis, tvätta, städa, ja ni vet!!
nu ska jag jobba lite ikväll, men jag vet inte för vem, och dessutom utan medicindeligering! :-/
imorgom ska jag iväg på praktik och träffa läraren, ORKA! Och då måste jag ju hitta pappren jag ska fylla i!

Sen till något lite roligare! Jag kommer nog att få en ENORM mage om allt går vägen, redan i vecka 20 var jag lika stor som jag var i vecka 30-33 med lukas!
  
ha en bra vecka för mig med!
XXX