på väg i väg!

så vad har hänt idag? jaa du, det undrar jag med!
vaknade, drack lite kaffe, rensade ut pysselskåpet och tog upp dom grejerna till vinden, mitt och familjens nya hobbyrum... sen tror jag att vi åt lite lunch, visst var detta interessant läsning?!
sen sov vi middag och då var linus och jag ute och reste runt i världen, linus ville ha en flock utländska vilda gäss med sig hem till trädgården, det blir väl fint och bra?! när vi sen vaknade från middagsvilan så visste han inte alls om att han egentligen faktiskt ville ha gäss här hemma, undra varför??
jaa, och nu ett par koppar kaffe senare ska jag iväg till jobbet och tjäna storkovan, undra om jag väntar till klockan ett innan jag går hem!? vilken dag är vi inne på idag egentligen?

men linus varför kan vi inte skaffa gäss för, du har ju nästan lovat mig det nu juh!

asså nu e det såhär

jag har nu drabbats av nån form av "jag vill slåss och skrika på alla"- humör! inte kul vill jag lova, men jag får väl dras med det till jag kommer i säng, för nu vill jag lova att jag e så trött att jag kommer att skrika snart!
 vissa saker vill jag inte alls veta om, fast nu e det så att jag har fått den härliga lott här i livet att få veta en massa saker jag inte alls vill!
stressa, stressa o stressa lite till, det kan man ju göra men idag vägrar jag göra det en sekund till! nää nu ska jag ta mig 20 koppar kaffe o lite varghunds dricka(whiskey). måste bara se till att jag e klar i skallen på jobbet imorgon, fast jag jobbar ju kväll så det ska jag väl klara av ändå! men gu så skönt, sen är jag ledig i tre dagar!!! kan jag begripa det eller? nää nu e jag på tok för trött för att orka skriva mer!
på återseende!!


"nu håller jag mig för magen så att blodsockret inte rinner ut!" -sonen Dennis 4,5 år

städa då!!!

jaja, iväg med mig nu!

tjolahoppsan

nu har jag varit duktig för tredje dagen i rad!!! :D vi har varit ute och gått en långpromenad med hela familjen varje dag nu! fy vad jag längtar efter dagens promenad senare idag.

Så vad gjorde jag igår?? hehe det kan man ju fråga sig...
städade som en get, hade halles blöjfri på fm... sen vid 14 tiden gick vi till lekplatsen vid skolan och hade en fika dejt, kicki och hennes barn, julija med maria och jag med alla mina barn. jisses va de for runt! sen kom linus förbi efter jobbet, men han cyklade iväg hemåt efter en stund... sen ringde han efter en halvtimma och sa att han hade dukat fram middag, jippie ,va skönt det var att komma hem då!! :)
dennis skulle hem till maria lite senare, lukas skulle sova, linus var trött, så hannes, jag och tessie gick iväg mot sälhyltan... toge en sväng förbi ingrid och rune, stannade på fika och pratstund, sen begav vi oss hemåt igen.
ringde hem dennis, ungarna fick dansa lite i vardagsrummet innan sängdax, linus o jag kollade lite på x-men, sen slummrade vi efter filmensslut och en dusch! go natt!!!

idag ska jag börja förbereda oss för helgens grillkväll!! läääängtar som attan!

i detta huset härjar en frånvaro av slängkraft, fast linus hävdar att det inte finns en sån kraft, men det gör jag!

Dennis o jag på swedenrock

Dennis o jag på swedenrock


så här stor o glad är min lilla lukas idag!

så här stor o glad är min lilla lukas idag!

jag begriper inte hur han kan vara så glad hela tiden, det e en liten solstråle!!

"Nu ska du bli blöt!!" dennis och jag på swedenrock...


oom en och en halv månad är min lillla tessie ett år(o jag 25 år :S )

oom en och en halv månad är min lillla tessie ett år(o jag 25 år :S )

tänk va tiden går undan, snart e det kalas tider här!!

mycket har hänt sen sist!

vi har varit på swedenrock med dennis, underbart väder men jag min lilla sötnos brände till mig blåsor på vaderna, det var ju väldans mysigt! men attans vad kul vi hade det under den veckan!

sen när vi kom hem och hämtat de andra barnen så ver det fullt ös igen. gick på intro i både alvesta och björkliden. sen har jag gått bervid ett par dagar(älskar det jobbet).

sen har det även hänt en massa tråkigheter som får en att tänka en massa på livet. allt blir så overkligt, det e svårt att förstå att någon man känner helt plötsligt är borta. går ju inte att skriva detta på nåt bra sätt, men vill ändå inte låta det vara osagt heller...

så från detta ämnet till ett annat...  mamma och lasse har gift sig, vad glad jag blev när jag fick höra det!! grattis till er!!!

och snart ska jag börja få av hannes de där eländiga blöjorna!! hoppas på att han är lika duktig som dennis, men det blir nog svårt med tanke på hur hans mage beter sig!! tycker så synd om honom!

sen om en vecka börjar jag jobba på riktigt!! fyyyy va jag längtar dit!!

och snart börjar jag skolan med!! så jag bör nog fundera på att skicka in till csn snart!! mycket e det som snurrar nu o fy vad ajg längtar!!!