jag blir galen!

i dag vill jag bara svära över min kära familj! vill inget hellre än att starta ett praktgräl med linus, måste få skrika för allt jag är värd, linus tycker förmodligen att jag har gapat nog nu, men det är inget mot vad jag hade i åtanke!
ser han verkligen inte vad jag försöker göra för honom? å ändå har han mage att klaga! jag fixar inte detta längre om jag inte får nån uppskattning för det jag gör... vi får väl se om det blir nåt "hus i helvete" här ikväll... men trevlig tänker jag då inte vara!

vet inte vad jag vill :-(

vet inte vad jag vill :-(
Saknar dig massor!

ska det vara så pissit?

kan ni tänka er en härligare känsla än att sitta klämd i mitten av två människor som inte personkemin stämmer emellan? Samt att ingen av dessa personer är någon man kan eller helst vill undvika?? nåväl nu har båda lugnat ner sig och jag kan ta ett andetag och dessutom få i mig lite syre på köpet, inte illa va?
Men nu vet jag ju ialla fall vad jag aldrig kommer att göra om fler gånger! det måste ju vara nåt bra, eller hur!
nu ska jag sitta och pilta ihop ett köpekontrakt och ett foderavtal(inte ens till mig, så varför ska jag göra det??) ikväll innan jag kan lägga denna mardrömsdag bakom mig.

Men eftersom en skitdag inte är fulländad förrän man har fått en käftsmäll mer än man klarar av att hantera, så kommer det förmodligen komma något klagomål från dagis nu när jag ska iväg för att hämta barnen. Att dom har bråkat, tagit sönder sina glasögon igen, inte ätit, inte velat vila... kort och gott inte uppfört sig som radiostyrda robotar(för det är väl så de ska vara, eller??)!

nähä, nu ska jag iväg och möta dagens sista utmanig:få hem alla barnen utan att helvetet brakar lös!

hoppas att ni har en bättre dag än vad jag har haft, puss o kram!