Tar hissen ner till...?

känner ett akut behov av att hitta något som jag tycker om att göra, som täpper till tomheten lite(helst helt).vet en sak som hade gjort det, men just nu är det en omöjlighet :-( får hitta något annat under tiden som ger mig lite sinnesfrid!

min dröm: flytta till en ö(eller ut på landet) skaffa mig en häst och ha en uppfödning av irländsk varghund. ha det som heltidssyssla.

jaja, får väl vänta med den planen tills... ja, vem vet när?

Saknar A-Bel och Tessie så förbannat mycket!

Skrik, skrik och mer skrik!

Hur ska jag orka med mer av detta? har lite svårt att förstå hur kommande 8 veckor ska gå till! men så mycket som jag har velat komma med på denna kursen, och med tanke på hur svårt det är, så bara måste jag fixa det! tur att jag ska till läkaren på tisdag...
måste hitta på en aktivitet med barnen som nu klättrar på väggarna efter så lång tids ledighet... vad orkar jag dra igång?? Marcus ligger och är sjuk och gnällig, Lukas har sitt "härliga" humör, josua är övertrött men vägrar sova, dennis och johannes bråkar hela tiden... och ordet mamma borde någon dag per år bannlysas, typ IDAG! laga lunch kanske vore en bra aktivitet för mina små älskade monster <3 ja, borde kanske sätt igång med det innan huset rivs! ;-)

vad ska jag göra nu??

känner mig totalt... kan inte ens sätta ett passande ord till det.. ont.. i kropp och själ. En del av mig önskar att höst/vinter år 1981 aldrig inträffat.
vad hade hänt om jag gjort annorlunda val vid vissa tillfällen? hade det blivit värre eller bättre? inte för att det hjälper att tänka så nu, lite sent ute, men jag orkar verkligen inte fortsätta på detta spåret heller!
hade jag inte haft barnen hade jag nog agerat på ett helt annat sätt än vad jag gör nu...
jag kan inte se poängen med det här. så många dumma saker jag har gjort, men ångrar bara en! VEM ÄR JAG NU? känner mig som ingen, en belastning, för mig själv och för andra. måste snabbt hitta en ersättning, en lämplig fixering för att ta bort tankar som bara drar ner mig... Men VAD????