mycket tok idag

började med att vi skulle till miljöstationen i morse efter att vi hade lämnat 2 av barnen på dagis, vi körde dit utan släp för att kolla om det var öppet, men vi såg att de höll på med att öppna bommen så vi vände hemåt efter släp, linus skämtade om att ta med en såg till deras hänglås för det såg ut som om de hade lite problem med det. när vi kom dit igen(denna gången med släpet), så stod hon fortfarande där och bommen var fortfarande tvärs över vägen, men den som hade extranyckel till det andra låste var då i Kiruna, men det fanns ju en som hade den nycklen med... jo det var bosse, jisses va världen är liten. snart var vi inne och kunde tömma släpet!

när vi skulle därifrån vägrade bilen starta... vi väntade i ca en timme, hann till och med bli bjudna på fika på mijlöstationen(tack o lov att man bor i ett litet samhälle!), men det slutade med att vi fick putta på bilen med släp för att den inte skulle bli inlåst över midsommar...
Linus och jag fick ta varsitt barn och gå hem, utan vagn för då hade vi väl kommit för lindrigt undan och som pricken över i:et så var lukas på skithumör och fick omsom släpas omsom bäras under sparkar och gråt!
kul början på denna dag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback